Auto laten onderhouden bij een Auto Garage in Hoofddorp?

Op een auto moet je zuinig zijn, toch is het een voertuig om in te rijden. Als jouw auto geen museumstuk is maar een vervoermiddel waar je zorgeloos vele kilometers in kunt afleggen, dan is onderhoud natuurlijk van groot belang. In de garage zorgen ze ervoor dat jouw auto er netjes uitziet, lekker rijdt en vooral ook veilig is om mee te rijden. Theokooptjeauto.nl kan ook het onderhoud aan jouw auto verzorgen, ook wanneer het speciale exemplaren betreft.

Welke garage moet je kiezen?

Als je in een Opel rijdt, dan zul je waarschijnlijk ook naar de Opel garage gaan. Rijd je in een Renault dan laat je deze onderhouden in de Renault garage. En Audi, Fiat, Seat, Skoda, noem ze maar op… Toch is dit niet altijd nodig, een auto is aan het einde van de rit namelijk nog steeds een voertuig met vier wielen aan de onderkant en een stuurwiel aan de binnenkant. Daarnaast worden onderdelen al jarenlang in andere fabrieken geproduceerd, ook zijn er merken als Volkswagen en Seat die grotendeels hetzelfde gebouwd zijn. Een goede garage kan vrijwel iedere auto onderhouden, onderdelen bestellen mag ook geen probleem zijn. Theokooptjeauto.nl is merk neutraal, wat betekent dat jij als klant terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan jouw auto ongeacht het merk.

Op zoek naar een betrouwbare dealer in Hoofddorp? Dan moet je bij Theokooptjeauto.nl zijn, neem direct contact op voor meer informatie.

auto garageAuto onderhoud en reparatie

Een voordeel van jong gebruikte auto’s is dat eventuele fabricagefouten ontdekt en opgelost zijn, terwijl slijtage juist nog niet aan de orde is. Tenzij je in een auto ongeluk terecht komt zal jouw auto dus niet vaak in de garage staan. De APK is verplicht in Nederland, als je hiervoor toch naar de garage gaat kun je meteen een kleine of grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. De APK is namelijk vrij beperkt, het is een controle op een aantal punten die te maken hebben met de veiligheid. Als je handig bent kun je zelf al behoorlijk wat onderhoud uitvoeren, wat betreft de motor wordt steeds meer via software aangestuurd. Het nadeel hierbij is dat je zelf minder controle hebt als eigenaar, het voordeel is dan weer dat de garage medewerkers zeer nauwkeurig de technische status van jouw auto kunnen uitlezen én optimaliseren.

Garage voor import auto’s

Met de expat service en import van (gebruikte) auto’s uit het buitenland komt Theo veel voertuigen tegen die nét iets anders gebouwd zijn. Auto’s uit Engeland bijvoorbeeld, waar het stuur zich aan de rechterzijde bevindt. Ook speciale modellen uit Amerika hebben soms licht afwijkende kenmerken en uiteraard ook speciale onderdelen die je niet even uit het magazijn tevoorschijn tovert. Wees gerust, Theokooptjeauto.nl verzorgt het onderhoud van alle voertuigen die je hier koopt, ook wanneer het import wagens betreft. Houd wel rekening met soms een wat langere levertijd. Chevrolet, GMC, Dodge, Jeep en Chrysler hebben modellen die in Europa niet gemaakt worden, als je hier graag in rijdt dan kan Theo je hier bij helpen. Niet alleen bij aanschaf en import, maar ook voor onderhoud en reparatie.

Theo koopt en verkoopt niet alleen auto’s, we beschikken ook over een volledig uitgeruste garage om jouw voertuig perfect te onderhouden.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?