Auto kopen tweedehands met contant geld

Auto kopen tweedehandsWil je een goede deal? Een auto kopen tweedehands kan voordelig uitpakken als je in zee gaat met een garage of dealer die te vertrouwen is. Als je in het bezit bent van een oude auto moet je eerst onderhandelen waardoor de lol er al snel weer vanaf is. Als auto koper met een portemonnee gevuld met geld gaat het onderhandelen doorgaans een stuk eenvoudiger. Hoe je een auto kopen kopen met cash en wat hier de voordelen van zijn leggen we uit op deze pagina.

Wel een auto kopen, niet verkopen

Veel automobilisten die een auto gebruikt willen kopen zullen in een auto rondrijden. Je kunt die proberen in te ruilen als jouw oog is gevallen op een ander voertuig bij een tweedehands auto garage. Als je een goede onderhandelaar bent kun je hier voordeel uit halen, vergeet niet dat de verkoper bij de garage meer ervaring heeft met onderhandelen. Die verkoper weet welke auto je op het oog hebt en weet dat je eerst die oude auto kwijt moet slijten. De inruilprijs zal daarom niet zo hoog zijn als je particulier kunt vangen. Het is beter als je eerst een auto koper vindt voor je oude bolide en dan pas gaat onderhandelen voor je nieuwe auto.

Een auto verkopen is niet eenvoudig

Hoewel er veel meer mogelijkheden zijn om particulier je auto te verkopen dan vroeger maken de opties het proces niet direct eenvoudiger. Je moet jouw auto promoten via websites, allerlei kandidaten via mail of telefonisch te woord staan en langs laten komen om het bekende dansje te doen. Dat kost tijd, en tijd is geld. Er komen risico’s bij kijken en de vraag is of je zelf die auto voor een goede prijs kunt verkopen. Een auto koper wil uiteraard het onderste uit de kan halen.

Auto kopen tweedehands met contant geld

We hebben het bij een auto kopen tweedehands met contant geld niet per definitie letterlijk over geld in je zak, het is wel mogelijk. Het mag ook een goedgevulde bankrekening zijn. Feit is dat je door je oude auto eerst te verkopen meer kans maakt op een goede deal bij een auto kopen tweedehands. Je zit niet vast aan een oude wagen om in te ruilen, je hoeft ook niet moeilijk te doen over leningen of afbetaling. Zelfs als je dit van plan bent heb je alvast een flink deel van de koopsom gedekt. Met andere woorden; een gebruikte auto kan een blok aan je been zijn tijdens het zoeken naar en het onderhandelen over een nieuwe wagen.

Snel je auto verkopen?

Wil je voordelig een auto kopen tweedehands? Verkoop dan eerst je oude wagen. Heb je geen zin in die onzekerheid en wil je snel je geld vangen? Vraag dan bij Theo een vrijblijvende offerte aan. Die koopt je auto voor een goede prijs. Inruil, onderhandelen en andere zaken zijn niet nodig. Zo kun je snel met contant geld een nieuwe auto kopen, nieuw voor jou in ieder geval. Bij Theokooptjeauto.nl kun je zowel een auto verkopen als kopen, precies wat jou uitkomt. Bekijk zelf wat je krijgt voor je oude auto en sta sterker bij de zoektocht naar een vervangend voertuig.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?