Auto verkopen voor een goede prijs

Wat is een eerlijke prijs voor jouw auto? En wie bepaalt dat? Jij wilt je auto verkopen voor een hoger bedrag terwijl de koper juist goedkoop uit wilt zijn. Samen moet je op een bedrag uit zien te komen dat voor beide partijen eerlijk is. Maar kun je dit zelf als automobilist bepalen? Of kan een betrouwbare autodealer dit beter? Theo legt je uit hoe jij een auto kunt verkopen voor een goede prijs.

Bij Theokooptjeauto.nl krijg je binnen 24 uur een goed bod voor jouw youngtimer. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om jouw auto te verkopen.

Wat is mijn auto waard?

auto verkopen

Dat is een vaak gestelde vraag door autobezitters. Tegenwoordig is iedere vraag slechts een zoekopdracht in Google van je verwijdert, toch lopen de cijfers uiteen. Naast merk, model en bouwjaar zijn er andere factoren die de prijs van jouw auto bepalen. De kleur is doorgaans belangrijker dan het aantal kilometers op de teller, een moderne auto kan flink wat kilometers rijden zonder grote problemen. Volkswagen en Audi zijn sterke merken, toch moet je Seat of Skoda ook zeker niet onderschatten. De staat van onderhoud en bewijs van service bij een professionele autodealer kan zeker een rol spelen, uiteraard is ook vraag en aanbod van belang. Soms is een specifieke kleur niet populair in één regio terwijl deze elders wel in trek is. Theokooptjeauto.nl is gevestigd in Hoofddorp, toch kan iedereen hier terecht. Je kunt hier zelfs auto’s vinden van andere continenten.

Onderhandelen over de autoprijs

Er zijn verschillende sites waar je een auto kunt verkopen. Gewoon tussen een paar oude schoenen of een lelijke kast die weer ‘hip’ blijkt te zijn. Die lage drempel maakt het makkelijker om jouw auto in de verkoop te gooien, bereid je wel voor op pittige onderhandelingen. Daarnaast zijn er ook nog onbetrouwbare kandidaten die misbruik maken van jouw gebrek aan ervaring met verkopen. Het papierwerk moet helemaal kloppen, je wilt natuurlijk niet dat de auto overgeschreven wordt voordat je het geld hebt geïncasseerd. Zelf verkopen is niet onmogelijk, je kunt alleen niet verwachten dat je ‘even’ een auto gaat verkopen voor een goede prijs met alle details perfect op een rijtje.

Op ieder potje past een dekseltje

Je zou denken dat Theo kon rijden voor hij kon lopen, zijn eerste woordje was trouwens wel “auto”. Met jarenlange ervaring in de koop en verkoop van voornamelijk jong gebruikte auto’s weet hij ondertussen hoe de kunst van onderhandelen in elkaar zit. Daarbij kun je proberen te ‘winnen’ van de persoon die tegenover je zit, je kunt ook een eerlijke deal overeenkomen waar beide partijen baat bij hebben. In feite zijn er natuurlijk drie partijen; de verkoper, de autodealer en de koper. Het is best lastig om voor iedereen een bedrag te bepalen dat eerlijk is. Toch beweert Theo dat het wel degelijk mogelijk is. Een nette prijs voor inruil, een scherpe prijs voor de nieuwe eigenaar en ook nog een boterham met beleg voor de tussenpersoon. Dit is mogelijk door een match te maken, door iedere unieke auto te koppelen aan een persoon die precies op zoek is naar die wagen.

Ben jij een match voor Theokooptjeauto.nl? Een auto verkopen online doe je eenvoudig, vertrouwd én eerlijk via onze website.

Auto verkopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?