Welke elektrische auto 2020?

Deze pagina is gepubliceerd tegen het einde van 2021. Je verwacht misschien een lijst met nieuwe elektrische auto’s voor 2022. Het is geen fout, we gaan het echt hebben over een elektrische auto van 2020. Meerdere auto’s om precies te zijn want er zijn dat jaar veel interessante modellen geïntroduceerd. Bij Theokooptjeauto.nl kun je terecht om een jonge tweedehands auto te kopen of verkopen. Je kunt geheel vrijblijvend een prijs laten bepalen voor jouw EV of bekijk het huidige aanbod voertuigen op de website. Waarom zou je in 2021 of 2022 op zoek gaan naar een elektrische auto uit 2020? Dat en meer lees je op deze pagina.

Elektrische auto 2020 kopen

Theo helpt graag autoliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe auto. Het is echter geen voorwaarde dat het een auto van de lopende band moet zijn. Je kunt bij Theokooptjeauto.nl terecht om het nieuwste model te bestellen maar de beste deals vind je in de jonge occasions. Een auto van bijvoorbeeld 2020 die in goede staat is rijdt als nieuw maar dan veel goedkoper. Er zijn autobezitters die om uiteenlopende redenen graag hun jonge tweedehands auto inruilen. Voor beide groepen biedt Theokooptjeauto.nl uitkomst. Een elektrische auto van 2020 kopen in 2021 of 2022 is dus helemaal niet zo’n verkeerd idee.

Welke EV uit 2020 kopen?

We zijn verwend geweest in 2020. Tesla is nog steeds de marktleider in elektrische auto’s maar de bekende automerken zijn bezig met een flinke inhaalslag. Ook wat betreft de modellen, uitvoeringen en prijzen is er nu een brede selectie wat elektrisch rijden alleen maar aantrekkelijker maakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze opties:

1. Ford Mustang Mach-E

Decennia lang waren er Amerikaanse auto’s en Europese auto’s die wat design betreft van een andere planeet leken te komen. De elektrisch aangedreven Mustang behoudt dat Amerikaanse stoere karakter met een elegant Europees tintje.

2. Peugeot e-2008 SUV

We gaan nog wat verder terug in de tijd met een model uit 2008 die flink onder handen is genomen. De extra ruimte is ten koste gegaan van de actieradius maar verder is dit een interesse elektrische auto van 2020.

3. Polestar 2

Je mag het geen Volvo meer noemen, het merk staat nu op eigen wielen. Deze sedan is minder een concurrent voor Volvo en meer een alternatief voor de populaire Tesla Model 3.

4. Porsche Taycan

Als er een merk is dat tegengas kon geven aan het succes van Tesla dan was het Porsche wel. Niet zozeer vanwege de prijs maar op basis van prestaties. De Taycan is een mooie auto geworden met een moderne look die overduidelijk laat zien waarom Porsche zo geliefd is.

5. Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen maar dan met elektrische aandrijving. Het Duitse merk maakt duidelijk dat ze niet gaan voor hip en trendy, ze gaan liever voor betaalbaar en betrouwbaar.

Theo koopt en verkoopt

Heb je een elektrische auto uit 2020 die je graag wilt verkopen? Laat dan een vrijblijvende auto taxatie uitvoeren. Wil je juist een jonge EV kopen? Theo koopt de pareltjes en zorgt ervoor dat je waar krijgt voor je geld.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?