Theo’s Expat Service

Ben je recent voor bepaalde of onbepaalde tijd in Nederland komen wonen en heb je een auto nodig? Of vertrek je juist naar het buitenland en wil je een auto verkopen of exporteren? Ook in deze situaties ben je bij de Expat Service van Theokooptjeauto.nl aan het juiste adres. 

Van aankoop tot tenaamstelling

Ben je net in Nederland komen wonen en heb je een auto nodig? Of vertrek je juist naar het buitenland en wil je een auto verkopen of exporteren? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Theokooptjeauto.nl.

Wanneer je naar Nederland bent verhuisd, begeleiden wij je bij de aanschaf of leasing van een nieuwe of gebruikte auto. Tijdens een intakegesprek noteren we je wensen en gaan we op zoek naar de auto die bij je past. Wij regelen vervolgens de aankoop, aflevering en tenaamstelling. Door de begeleiding en ons grote netwerk heb je binnen no-time een passende auto.

Wij zijn er ook voor je als je juist naar het buitenland verhuist. Je kunt je auto aan ons verkopen, maar je kunt je auto ook meenemen. Wij verzorgen dan het transport naar het buitenland. Waar je ook naartoe gaat.
Vraag informatie aan

Auto verhuizen?

Wij zijn er ook voor je als je juist vanuit Nederland naar het buitenland verhuist. Je kunt je auto aan ons verkopen, maar je kunt deze ook meenemen. Wij verzorgen dan alles wat nodig is rond het transport over de grens. Wat de eindbestemming ook is!

Bel 06-15061600 of mail naar snel@theokooptjeauto.nl voor een vrijblijvende afspraak over onze Expat Service. Een WhatsApp bericht sturen via deze pagina mag natuurlijk ook!