Garage voor tweedehands auto

Ben je zelf handig met auto’s? Iedere voertuig heeft onderhoud nodig. Om het rijgenot optimaal te houden maar ook om veilig te rijden. Een goede garage vinden waar je op kunt vertrouwen is niet altijd even eenvoudig. Op deze pagina vind je een aantal tips bij de keuze voor een garage om jouw nieuwe auto of tweedehands auto te laten onderhouden.

Nieuwe auto laten onderhouden

Onderhoud garageEen nieuwe auto laten onderhouden zul je normaal gesproken overlaten aan de garage waar je de nieuwe wagen gekocht hebt. Daar krijg je soms ook extra’s bij zoals een speciale verzekering of pechhulp. Let hier wel een beetje mee op want dealers weten dat klanten die trouw zijn aan de zaak niet verdere op zoek gaan of prijzen vergelijken. Zo bestaat er de kans dat je de hoofdprijs betaalt voor onderhoud aan je voertuig.

Tweedehands auto laten onderhouden

Hoewel er garages zijn die zich richten op één of enkele merken zijn er ook volop werkplaatsen waar ze in principe de service voor ieder merk kunnen leveren. Onderdelen bestellen kan iedereen, daarnaast zitten auto’s natuurlijk voor het grootste deel hetzelfde in elkaar. Er kan wel verschil bestaan tussen een algemene garage of een gespecialiseerd bedrijf. Zo is een elektrische auto anders dan een youngtimer op benzine, om maar een voorbeeld te noemen.

Onderhoud, reparatie en koop

Er zijn dealers, er zijn garages en er zijn combinatie autobedrijven die beide diensten bieden. Heb je zelf een gebruikte auto en zou je graag een auto kopen tweedehands? Dan zijn er dealers waar je als het ware met je oude voertuig naartoe rijdt en met een andere gebruikte auto naar huis rijdt. Je kunt een autogarage kiezen met een collectie jonge occasions, zo rijd je regelmatig in een jonge wagen zonder veel in te leveren op de inruilwaarde.

Wat is jouw auto waard?

Verkijk je niet op de kwaliteit van de garage die je kiest. Voor een ‘afgeschreven’ auto kijken ze niet zo nauw, bij een nieuwe auto of een youngtimer wordt prijs gesteld op vakkundig onderhoud, originele onderdelen en documentatie van werkplaats bezoek. De waarde van jouw auto is meer dan de prijs die je op basis van je kentekenplaat kunt controleren. Nu een paar tientjes besparen kan je later veel geld kosten.

Een garage die meer voor je doet

Er zijn autobedrijven die bezig zijn met het voertuig, misschien is dat voor jou al voldoende. Als je liever een tweedehands auto garage bezoekt die zich richt op de eigenaar van de auto dan kun je terecht bij Theokooptjeauto.nl. Dit is dé locatie voor occasions en met name jonge gebruikte auto’s. Theo is altijd op zoek naar auto’s met een verhaal, niet alleen een blik op vier wielen. Heb je specifieke wensen of wil je een nieuwe wagen kopen? Geef dan aan waar je naar zoekt en Theo zal in zijn netwerk kijken of er een match te maken valt. Je merkt pas het verschil tussen de kwaliteit die een garage levert als je een goed autobedrijf hebt gevonden.

Neem vandaag nog contact op met Theokooptjeauto.nl voor meer informatie.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?