Theo vindt de auto die je zoekt!

Nieuwe Auto

Ben je op zoek naar een auto maar kun je niet die perfecte bolide vinden die precies voldoet aan jouw eisen? Theo helpt je de wagen vinden waar jij naar zoekt. Ook bekijken we de voordelen van een auto nieuw kopen of eens rondneuzen tussen occasions.

Bij Theokooptjeauto.nl kun je kiezen uit een nieuwe, een jonge occasion of een youngtimer. Dus geen goedkope oude autootjes om helemaal op te rijden. Daar is zeker vraag naar, maar je kunt als garage beter heel goed zijn in een specifiek deel van de markt dan iedereen gelukkig proberen te maken. Als je het aanbod beperkt dan wordt de keuze overigens niet altijd eenvoudiger, want de opties liggen dichter tegen elkaar aan.

Nieuw of tweedehands?

Er zijn volop automobilisten die alleen in een nieuw model willen rijden. Daar is iets voor te zeggen, het idee dat iemand eerder in ‘jouw’ auto heeft gereden is voor veel mensen toch een beetje vreemd. Bij een oldtimer of youngtimer verdwijnt deze aversie vaak als sneeuw voor de zon, het is dus ook zeker een gevoelsmatige kwestie. Daarnaast is het wel degelijk waar dat je niet de vrije keuze hebt in kleur en opties. Je kunt achteraf uiteraard veel laten aanpassen maar daar zijn wel kosten aan verbonden.

Bij een tweedehandse auto moet je onderscheid maken tussen een standaard voertuig om te gebruiken en een bezit waar de vorige eigenaar trots op was. Een ‘auto met een verhaal’ is vaak een mooie wagen die niet versleten is maar wel ingereden. Daarnaast vindt een flink deel van de waardevermindering in de eerste jaren na aanschaf plaats, als je dus relatief goedkoop wilt rijden koop je bij voorkeur een gebruikte auto van enkele jaren oud.

Het is geen kwestie van goed of slecht, maar de beste keuze voor de automobilist. Theo helpt je graag met zoeken, als het moet aan de andere kant van de wereld!

Auto laten importeren

Je kunt ook een splinternieuwe wagen of auto gebruikt laten importeren naar Nederland. Dit is bijvoorbeeld een service voor expats die graag hun favoriete voertuig hier gebruiken. Daarbij moet de auto uiteraard wel voldoen aan de regels die hier gelden, Theo kan dit voor je uitzoeken. Heb je zelf een auto uit het buitenland op het oog? Dan regelt Theo de details voor je, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een auto kopen bij de merkdealer?

Als je een auto op het oog hebt dan zul je wellicht direct naar de dealer van dit merk gaan. Als je een occasion wilt inruilen is dit niet altijd de beste optie. In de garage van Theokooptjeauto.nl staan occasions van diverse merken die hier beter op hun plaats zijn dan in de showroom van de merkdealer. Je kunt Theo ook jouw wagen laten bestellen, je bent namelijk niet beperkt tot een merkdealer. Zeker als je ook autoverkoop overweegt en een ouder voertuig wilt inruilen moet je zeker een aanvraag voor een gratis offerte overwegen. Vervolgens bekijk je samen met Theo wat de opties zijn.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?