Over Theo

Wanneer ‘auto’ een van je eerste woorden als peuter was, kun je wel zeggen dat de liefde voor alles wat rijdt er al vroeg in zat. Het was voor mij van kinds af aan al duidelijk, dat wielen en beweging altijd centraal in mijn leven zouden staan: ik wilde ‘later iets met auto’s’ doen! 

Mijn eerste baan was dan ook die van receptionist bij een autodealer. Hier ontdekte ik het belang van goed klantcontact. Niet alleen voor onderhoud en reparatie, maar ook bij de verkoop. Dat contact paste mij en de stap van receptionist naar autoverkoper was een logisch gevolg. 

Meer dan tien jaar heb ik met veel plezier actief auto’s verkocht en leidinggegeven aan een gedreven verkoopteam. Auto’s verkopen is namelijk niet zomaar een baan, maar een ambacht! 

Een groot netwerk

Twaalf jaar geleden maakte ik de stap van Retail naar Distributie en ging ik aan de slag bij een auto-importeur. Deze ervaring heeft mijn blik op alles, wat met auto’s te maken heeft, nog verder verruimd. Bovendien pluk ik bij mijn huidige werkzaamheden nog dagelijks de vruchten van het grote netwerk, dat ik dankzij de diverse buitendienstfuncties heb opgebouwd.

Toch miste ik in mijn importeurstijd de praktijk van de Retail vloer, het ‘zelf’ doen. Letterlijk, want ik besloot verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Met Theokooptjeauto.nl is een jarenlange droom uitgekomen. De droom om te werken met auto’s met emotie. En dromen zijn er om waar te maken!

Gedreven, duidelijk en transparant

Mensen die mij kennen kwalificeren mij als een gedreven, creatieve doorzetter die zijn afspraken nakomt. Informeel, maar ook duidelijk. Handelen en werken in deze tijd betekent volledig transparant zijn, goed luisteren, kennis delen en de juiste adviezen geven.

Wil je je huidige auto graag met vertrouwen voor een goede prijs verkopen? Of ben je op zoek naar die ene speciale auto van jouw dromen? Met mijn opgebouwde ervaring en expertise doe ik niets liever, dan jou zo goed mogelijk helpen. Dus bel mij op 06-15061600 of mail naar snel@theokooptjeauto.nl voor een vrijblijvende afspraak. Een WhatsApp bericht sturen via deze pagina mag natuurlijk ook!

Tot je dienst!

Theo

GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?