Theo koopt je auto

Dankzij de komst van internet is het zoeken naar je nieuwe auto voor jou als consument steeds overzichtelijker en makkelijker. Waar de prijzen voor gebruikte auto’s vroeger erg ondoorzichtig waren en je als consument geen idee had van een ‘redelijke’ inruilprijs, beschikken we tegenwoordig vanuit onze luie stoel met laptop of tablet op schoot over één grote virtuele autoshowroom met een enorm aanbod.

Auto kopen zonder de last van inruil?

Maar als je dan je keuze voor die nieuwe auto hebt gemaakt, blijft toch altijd weer de hamvraag: wat krijg ik terug voor mijn huidige auto? Hoe fijn is het dan als je zonder de last van een in te ruilen auto, maar mét geld in je portemonnee op je gemak kan zoeken naar een volgende auto? De vorige is al voor een goede prijs verkocht en nu kun je een mooie aanschafprijs voor je nieuwe auto bedingen, met een leuke korting of extra accessoires. Dat is de reden waarom steeds meer consumenten hun auto particulier, en voornamelijk via internet, willen verkopen.

Toch merken we dat er drempels zijn om die stap te nemen naar het zelf verkopen van je auto. Drempels rond het zelf moeten bepalen van de verkoopprijs, je auto op de juiste manier presenteren met goede foto’s en een wervende advertentie. Hoe doe je dat allemaal? En op welke website kun je dan het beste plaatsen? Onderhandelen met potentiële kopers is ook een kunst. Kan en wil je dat wel? Zijn ze te vertrouwen? Komen ze hun afspraken na? Krijg je je geld wel?

Theokooptjeauto.nl ontzorgt je bij het verkopen van je auto. Geen drempels en vraagtekens, maar gemoedsrust, gemak en de garantie dat je binnen 24 uur een goed bod voor je auto krijgt. Op een persoonlijke, informele en duidelijke wijze zorgen wij dat het verkopen van je auto plezierig verloopt.

Neem contact met ons op, en dan leggen wij onze werkwijze uit. En wil je een bod? Vul dan je gegevens in binnen de taxatie module en binnen acht uur nemen wij contact met je op. Zodat je, na akkoord, binnen 24 uur je auto aan ons hebt verkocht en met een goed gevoel op zoek kunt naar die mooie nieuwe auto.

Onderhandelen is een kunst

Neem contact op