Verkoop auto tweedehands

Er is een flinke markt voor occasions. Automobilisten hebben net hun nieuwe auto gekocht en ze gaan alweer op zoek naar een nieuwe wagen. Autoverkoop kan dus heel interessant zijn, je moet wel weten waar de valkuilen liggen. Probeer maar eens snel een auto koper te vinden zonder hoofdpijn. Verkoop je auto tweedehands met de vijf tips op deze pagina.

Verkoop auto tweedehands

Zit je met een gebruikte auto en wil je die graag verkopen? Er zijn diverse sites waar je voertuigen kunt publiceren. Dat is eenvoudig maar je bent nog niet klaar met een advertentie online. Sterker nog, je zult voor het plaatsen van jouw occasion eerst wat zaken moeten regelen zoals:

  1. Maak de auto van buiten schoon en breng een beschermende wax laag aan. Vergeet niet de details zoals de onderzijde en de velgen.
  2. Reinig ook de binnenzijde goed. Ontvet de ruiten, zuig al het vuil op en gebruik schoonmaakmiddelen die het materiaal niet beschadigen. Na het schoonmaken moet je goed ventileren want die chemische lucht van reinigingsmiddelen is geen pretje.
  3. Zet je auto overdag op een neutrale maar nette locatie en maak foto’s. Van alle zijden inclusief details. Deze foto’s moeten er netjes uitzien maar niet ‘nep’ overkomen.
  4. Verzamel alle gegevens die je hebt, de onderhoudshistorie en andere zaken.
  5. Maak je advertentie, controleer de details en plaats jouw auto. Weet je wat de kosten zijn om je auto aan te bieden?

Dat is nog maar het voorbereidend werk. Je zult natuurlijk ook de prijs moeten bepalen. Bij Theokooptjeauto.nl kun je gratis een waardebepaling laten uitvoeren, online zonder verdere verplichtingen.

Tweedehandse auto verkopen

Bij de verkoop auto tweedehands begint het echte werk eigenlijk pas nadat je de advertentie geplaatst hebt. Je wordt gemaild, geappt, gebeld met meer en minder serieuze kandidaten die een tweedehands auto willen kopen. Houd er rekening mee dat dit publiek doorgaans uit is op een koopje, het zijn niet dezelfde klanten die naar een garage gaan om zich daar rustig voor te laten lichten. Je krijgt dus kritische kopers die het onderste uit de kan willen halen, daarnaast moet je ook opletten voor oplichters die helaas ook op autosites actief zijn.

Word je al moe bij het lezen van deze pagina? Theo koopt je auto graag en neemt al het lastige werk voor je over. Binnen 24 uur kun jij een auto verkopen, Theo regelt de rest. Je krijgt een goede prijs en kunt snel op zoek naar een nieuwe auto.

Wil je ook een nieuwe wagen kopen?

Je zult na de verkoop toch weer verder willen rijden. Heb je al een auto op het oog of ben je nog op zoek? Het voordeel van je auto verkopen aan Theo is dat je snel geld hebt om te investeren in een nieuwe auto of tweedehands occasion. Je kunt ook in de tweedehands auto garage een nieuw exemplaar uitzoeken of geef even aan waar jij naar zoekt. Ook het zoekwerk kun je namelijk uitbesteden. Dan ben je minder tijd kwijt aan koop en verkoop en kun je gewoon genieten van een tweedehandse of nieuwe wagen.

Hoe jij het ook wilt aanpakken, je zult eerst moeten weten wat jouw auto waard is. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op Theokooptjeauto.nl.

Occasion kopen? GRATIS auto taxatie en de waarde van uw auto laten bepalen?